Bestil bord på​ :

 43 64 24 13

      spisestedet-mosen@hotmail.com​

Bestil bord på​ tlf: 4364 2413

Festmenu​

​Ønsker De at Spisestedet Mosen skal danne rammen om Deres arrangement kan vi tilbyde nogle rigtig hyggelige omgivelser, direkte ud til Tueholm Sø. Udsigten er helt fantastisk og de fire årstider sørger for, at billedet aldrig er det samme.

Vi kan tilbyde Dem et helt arrangement for kr. 719,00 per. person. De starter med et glas dejligt Bosio Rosé til velkomstdrink og herefter vil der blive serveret tre retter mad.

Under middagen serverer vi huset’s hvid- og rødvin, div. sodavand, Carlsberg/Classic fadøl samt isvand ad libitum. 

-og til desserten skænker vi et glas afstemt dessertvin.

Endelig serverer vi friskbrygget kaffe eller the, hvortil vi byder på en cognac eller en Baileys pr. person.

(Børn under 12 kr. 349,- inkl. alkoholfri velkomst, sodavand til middagen samt varmt cacao med flødeskum under kaffen.)

De sammensætter selv menuen ved valg af en forret, en hovedret og en dessert. 

Bordet vil blive smukt pyntet med hvide duge og hvide servietter, samt friske blomster & levende lys.

Evt .tilkøb til Deres arrangement:

Chips & peanuts  +15 kr. pr. kuvert.

Slik +20 kr. pr. kuvert,

Fyldte chokolader +30 kr. pr. kuvert. 

Hjemmelavet petit fours +42 kr. pr. kuvert.

Arrangementet er af 6 timers varighed, dog vil køb af natmad udløse en ekstra time.

Ved indgåelse af aftale om selskabsarrangement, betales et reservationsgebyr på kr. 2500,-

Beløbet vil blive modregnet ved endelig afregning.

Ønskes privat arrangement hvor de indendørs lokaler (restaurant & udestue) samt gårdhaven vil være forbeholdt jeres gæster skal der afregnes for minimum 50 voksen kuverter.

Terrassen vil være åben for a la carte gæster, når vejret tillader det.

Man kan også sagtens reservere restauranten og gårdhaven for sig selv hvis man er mindre end 50 personer, her skal der dog afregnes for minimum 30 voksen kuverter (inden for vores normale åbningstid).

Betaling foregår kun ved kort eller kontant (max. 15.000 kr. ved kontant) og afregning finder sted umiddelbart efter endt arrangement.

Vigtig info vedr. afregning af større selskaber:

Et stigende antal kunder oplever, at de pludselig kan stå i en restaurant og ikke kan bruge deres Visa/dankort. Årsagen er typisk, at de har overskredet beløbsgrænsen på 20.000 kr. pr. løbende 30 dage på Visa-delen af deres Visa/dankort – også selv om de kun bruger kortet i Danmark og i danske kroner.​ (Nye dankort terminaler bruger kun VIsa delen af kortet)

Hvis man ikke betaler kontant er det derfor en fordel at have flere kort til afregning.


Forretter

  • ​Rejecocktail m/ citron & krydderurter. Serveres med friskbagt brød & smør
  • Tarteletter med rejer eller høns i asparges
  • Krebsehalesalat m/ citron & krydderurter. Serveres med friskbagt brød & smør
  • Røget lakserose med flødestuvet spinat & dild. Hertil friskbagt brød
  • Varmrøget laks m/ grønt & urte dressing. Hertil friskbagt brød & smør
  • Hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer, frisk asparges, kaviar & dressing. Hertil friskbagt brød & smør
  • Flødelegeret aspargessuppe med friskbagt brød
  • Oksecarpaccio med friskrevet parmesan, små salater & persillepesto. Hertil friskbagt brød & smør
  • Ovnbagt gedeost med æble, timian & honning. Serveres på små salater & friskbagt brød

Hovedretter

Hovedretten serveres på fade og i skåle på bordet og fyldes op ved behov
​​
  • ​Gammeldags oksesteg haricot verts & gulerødder. Serveres med nypillede kartofler, tyttebær & vildt sauce
  • Helstegt kalvetyksteg med årstidens grønt, små ovnbagte kartofler & dijonsauce
  • ​Helstegt svinemørbrad med årstiden grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil svampesauce
  • ​Helstegt oksefilet med årstidens grønt, små ovnbagte kartofler & pebersauce
  • ​Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil bearnaisesauce. (tillæg pr. kuvert Kr. 45,-)
  • ​Helstegt kalvemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil svampe sauce. (tillæg pr. kuvert Kr. 45,-)
  • ​Krondyrsfilet med bacon, årstidens grønt, rødvinsmarineret æbler med ribs gele & nypillede kartofler.                                                 Hertil vildt sauce (tillæg pr. kuvert Dagspris).

Desserter

  • ​Pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokladesauce & hasselnøddeflager (tillæg pr. kuvert Kr. 19,-.)
  • Bagt æbletærte med vaniljeis.
  • Chokolademousse med flødeskum & hasselnøddeflager
  • Citronfromage m/ flødeskum
  • Frugttærte med is & frisk frugt
  • Rabarbertrifli m/ vanillecreme
  • Islagkage
  • Hjemmelavet nøddekurv med is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. kuvert 29,-)
  • Desserttallerken med kage, is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. kuvert 29,-)

Natmad​

Tomatsuppe med friskbagt brød

kr. 69,- pr. kuvert

Flødelegeret aspargessuppe med friskbagt brød

kr. 69,- pr. kuvert

Klar suppe med kødboller, melboller & friskbagt brød

kr. 69,- pr. kuvert 

3 sandwich snitter med blandet pålæg

kr. 75,- pr. kuvert

Røde pølser med behørigt tilbehør

kr. 75,- pr. kuvert

Pølsebord med 3 slags pålæg, lun leverpostej & friskbagt brød

kr. 99,- pr. kuvert

Firmainformation

​Spisestedet Mosen

Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk

Kontaktinformation

​Telefon: 4364 2413

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com

CVR: 54459653

Åbningstider​ 

Mandag og tirsdag​

Lukket​

Onsdag til søndag

Kl. 12.00-22.00

​Køkkenet er lukket imellem klokken 16.00-17.00.

​Køkkenet lukker kl. 21.00

Bordbestilling:

Tlf. 43 64 24 13 

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com