Bestil bord på​ tlf: 4364 2413

Festmenu​

​Ønsker De at Spisestedet Mosen skal danne rammen om Deres arrangement kan vi tilbyde nogle rigtig hyggelige omgivelser, direkte ud til Tueholm Sø. Udsigten er helt fantastisk og de fire årstider sørger for, at billedet aldrig er det samme.

Vi kan tilbyde Dem et helt arrangement for kr. 649,00 per. person. De starter med et glas dejligt Cider Rosé eller Kir Royal til velkomstdrink og herefter vil der blive serveret tre retter mad.

Under middagen serverer vi huset’s hvid- og rødvin ad libitum og til desserten skænker vi et glas afstemt dessertvin.

Endelig serverer vi friskbrygget kaffe eller the, hvortil vi byder på en cognac eller en Baileys pr. person.

(Børn under 12 kr. 325,- inkl. alkoholfri velkomst, 5 sodavand til middagen samt varmt cacao med flødeskum under kaffen.)

Endvidere er der mulighed for tilkøb af chips til kr. 15,- pr. person, slik til kr. 20,- pr. person, fyldte chokolader til kr. 25,- pr. person eller 2 hjemmelavet petit fours til kr. 40,- pr. person.

De sammensætter selv menúen ved valg af en forret, en hovedret og en dessert. 

Bordet vil blive smukt pyntet med hvide duge og servietter, samt friske blomster & levende lys efter Deres farveønske.

Arrangementet er af 6 timers varighed, dog vil køb af natmad udløse en ekstra time. Ved indgåelse af aftale om selskabsarrangement, betales et reservationsgebyr på kr. 2500,- for bekræftelse af reservationen. Beløbet vil blive modregnet ved endelig afregning. Da arrangementet foregår i restauranten som vil være lukket for andre gæster og maden er beregnet til minimum 30 fuldt betalende couverter, vil der være et tillæg på kr. 400,00 pr. couvert, op til de 30 couverter, såfremt man bliver færre end de 30 couverter. Betaling foregår kun ved dankort eller kontant og afregning finder sted umiddelbart efter endt arrangement.

Forretter

  • ​Rejecocktail med hjemmebagt brød & smør
  • Tarteletter med rejer eller høns i asparges
  • Tunsalat med friteret kapers, citron & dild. Serveres med hjemmebagt brød & smør
  • Røget laks på hjemmebagt brød med frisk asparges, sauce verté & dild
  • Røget lakserose med flødestuvet spinat & dild. Hertil hjemmebagt brød
  • Gravad laks på hjemmebagt brød med sennepsdressing & dild
  • Dampet rødspættefilet med rejer, asparges, kaviar & dressing. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt brød
  • Indbagte rejer med salat & dressing. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Oksecarpaccio med friskrevet parmesan, rucolasalat & olie. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Ovnbagt gedeost med æble, timian & honning. Serveres på små salater & hjemmebagt brød

Hovedretter

  • ​Gammeldags oksesteg med halve æbler, 2 slags grøntsager & kogte kartofler. Hertil vildt sauce
  • ​Helstegt svinemørbrad med dampede ærter, cherrytomater & små ovnbagte kartofler. Hertil svampesauce
  • ​Helstegt oksefilet med bønner, gulerødder og glaseret perleløg. Hertil små ovnbagte kartofler & pebersauce
  • ​Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil bearnaisesauce. (tillæg pr. Couv. Kr. 29,-)
  • ​Helstegt kalvemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil sky sauce. (tillæg pr. Couv. Kr. 29,-)
  • ​Krondyrsfilet med bacon og årstidens grønt, halve rødvinsmarineret æbler med ribs gele & kogte kartofler. Hertil vildt sauce (tillæg pr. Couv. Kr. 39,-).

Desserter

  • ​Pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokladesauce & hasselnøddeflager
  • Bagt æbletærte med vaniljeis & frisk frugt
  • Chokolademousse med flødeskum & hasselnøddeflager
  • Bananasplit med is, flødeskum, hasselnøddeflager & chokoladesauce
  • Frugtærte med vaniljeis & frugt
  • Islagkage med vanilleis, hindbærsorbet overtrukket med mørk Valrhrona chokolade
  • Hjemmelavet nøddekurv med is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. Couv. 15,-)
  • Desserttallerken med kage, is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. Couv. 25,-)

Natmad​

Tomatsuppe med hjemmebagt brød

kr. 55,- 

pr. couv.

Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt brød

kr. 55,- 

pr. couv.

Klar suppe med kødboller, melboller & hjemmebagt brød

kr. 69,- 

pr. couv.

3 sandwich snitter med blandet pålæg

kr. 75,- 

pr. couv.

Røde pølser med behørigt tilbehør

kr. 69,- 

pr. couv.

Pølsebord med 3 slags pålæg, lun leverpostej & hjemmebagt brød

kr. 99,- 

pr. couv.

Følg os på Facebook​

Firmainformation

​Spisestedet Mosen

Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk

Kontaktinformation

​Telefon: 4364 2413

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com

CVR: 54459653

Åbningstider​

Mandag og tirsdag​

Lukket​

Onsdag til søndag

Kl. 12.00-22.00

​Køkkenet er lukket imellem klokken 16.00-17.00.

​Køkkenet lukker 1 time før spisestedets lukketid.

De kan ikke bestille bord via mail.