Bestil bord på​ tlf: 4364 2413

Festmenu​

​Ønsker De at Spisestedet Mosen skal danne rammen om Deres arrangement kan vi tilbyde nogle rigtig hyggelige omgivelser, direkte ud til Tueholm Sø. Udsigten er helt fantastisk og de fire årstider sørger for, at billedet aldrig er det samme.

Vi kan tilbyde Dem et helt arrangement for kr. 669,00 per. person. De starter med et glas dejligt Cider Rosé til velkomstdrink og herefter vil der blive serveret tre retter mad.

Under middagen serverer vi huset’s hvid- og rødvin, div. sodavand, fadøl samt isvand ad libitum. 

-og til desserten skænker vi et glas afstemt dessertvin.

Endelig serverer vi friskbrygget kaffe eller the, hvortil vi byder på en cognac eller en Baileys pr. person.

(Børn under 12 kr. 335,- inkl. alkoholfri velkomst, sodavand til middagen samt varmt cacao med flødeskum under kaffen.)

Endvidere er der mulighed for tilkøb af chips til kr. 15,- pr. person, slik til kr. 20,- pr. person, fyldte chokolader til kr. 25,- pr. person eller 2 hjemmelavet petit fours til kr. 40,- pr. person.

De sammensætter selv menúen ved valg af en forret, en hovedret og en dessert. 

Bordet vil blive smukt pyntet med hvide duge og servietter, samt friske blomster & levende lys.

Arrangementet er af 6 timers varighed, dog vil køb af natmad udløse en ekstra time. Ved indgåelse af aftale om selskabsarrangement, betales et reservationsgebyr på kr. 2500,- for bekræftelse af reservationen. Beløbet vil blive modregnet ved endelig afregning. Da arrangementet foregår i restauranten som vil være lukket for andre gæster og maden er beregnet til minimum 35 fuldt betalende couverter, vil der være et tillæg på kr. 400,00 pr. couvert, op til de 35 couverter, såfremt man bliver færre end de 35 couverter. 

Betaling foregår kun ved dankort eller kontant og afregning finder sted umiddelbart efter endt arrangement.

Forretter

  • ​Rejecocktail med hjemmebagt brød & smør
  • Tarteletter med rejer eller høns i asparges
  • Krabbesalat m/ asparges, citron & dild. Serveres med hjemmebagt brød & smør
  • Røget lakserose med flødestuvet spinat & dild. Hertil hjemmebagt brød
  • Varmrøget laks m/ snittet grønt & urtecreme. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer, frisk asparges, kaviar & dressing. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt brød
  • Oksecarpaccio med friskrevet parmesan, rucolasalat & olie. Hertil hjemmebagt brød & smør
  • Ovnbagt gedeost med æble, timian & honning. Serveres på små salater & hjemmebagt brød

Hovedretter

  • ​Gammeldags oksesteg haricot verts & gulerødder. Serveres med nypillede kartofler, tyttebær & vildt sauce
  • Helstegt kalvetyksteg m/ årstidens grønt, små ovnbagte kartofler & Dionsauce
  • ​Helstegt svinemørbrad med dampede ærter, cherrytomater & små ovnbagte kartofler. Hertil svampesauce
  • ​Helstegt oksefilet med årstidens grønt, små ovnbagte kartofler & pebersauce
  • ​Helstegt oksemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil bearnaisesauce. (tillæg pr. Couv. Kr. 39,-)
  • ​Helstegt kalvemørbrad med årstidens grønt & små ovnbagte kartofler. Hertil svampe sauce. (tillæg pr. Couv. Kr. 39,-)
  • ​Krondyrsfilet med bacon, årstidens grønt, rødvinsmarineret æbler med ribs gele & nypillede kartofler.                                                 Hertil vildt sauce (tillæg pr. Couv. Dagspris).

Desserter

  • ​Pandekager med vaniljeis, flødeskum, chokladesauce & hasselnøddeflager (+15kr. pr. couv.)
  • Bagt æbletærte med vaniljeis & frisk frugt
  • Chokolademousse med flødeskum & hasselnøddeflager
  • Citronfromage m/ flødeskum
  • Frugtærte på chokoladebund med is & frisk frugt
  • Rabarbertrifli m/ vanillecreme
  • Islagkage med vanilleis, hindbærsorbet overtrukket med mørk Valrhrona chokolade
  • Hjemmelavet nøddekurv med is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. Couv. 25,-)
  • Desserttallerken med kage, is, flødeskum & frisk frugt. (tillæg pr. Couv. 25,-)

Natmad​

Tomatsuppe med hjemmebagt brød

kr. 55,- 

pr. couv.

Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt brød

kr. 55,- 

pr. couv.

Klar suppe med kødboller, melboller & hjemmebagt brød

kr. 65,- 

pr. couv.

3 sandwich snitter med blandet pålæg

kr. 75,- 

pr. couv.

Røde pølser med behørigt tilbehør

kr. 69,- 

pr. couv.

Pølsebord med 3 slags pålæg, lun leverpostej & hjemmebagt brød

kr. 99,- 

pr. couv.

Følg os på Facebook​

Firmainformation

​Spisestedet Mosen

Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk

Kontaktinformation

​Telefon: 4364 2413

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com

CVR: 54459653

Åbningstider​ 

Mandag og tirsdag​

Lukket​

Onsdag til søndag

Kl. 12.00-22.00

​Køkkenet er lukket imellem klokken 16.00-17.00.

​Køkkenet lukker kl. 21.00

Bordbestilling mandag-tirsdag: 

spisestedet-mosen@hotmail.com

Bordbestilling onsdag-søndag:

Tlf. 43 64 24 13