Bestil bord på​ :

 43 64 24 13

      spisestedet-mosen@hotmail.com​

Bestil bord på​ tlf: 4364 2413

Rødvine​

Husets rødvin​

Le Masnuy, Pays d'Oc IGP, Frankrig

​Druer: Merlot & Cabernet.

Intens lilla farve med strejf af violer samt søde kirsebær, solbær og svesker. 

Vinøs og fedme med delikate tanniner. 

Velegnet til rødt kød.

Pr. glas​

kr. 65,-

Karaffel (37,5 cl.)

kr. 130,-

1/1 flaske

kr. 249,-

​Doudet-Naudin, Pinot Noir, Frankrig

​Frisk og frugtig og meget tiltalende i al den harmoni. Duften er frisk og frugtig. Doudet-Naudins erfaring med Pinot Noir siden 1849 kommer til udtryk i denne generiske rødvin på den klassiske Bourgogne-drue.

1/1 flaske

kr. 275,-

​Chateau au Pont de Guitres, Lalande-de-Pomerol, AOC, Frankrig

​Vinen er produceret udelukkende på Merlot druen. Dyb farve, rund smag med blidhed fra Merlot druen. Fasthed i smagen. Stor kompleksitet og virilitet, fyldig krop. En rigtig ”herre-vin”

1/1 flaske

kr. 529,-

​Rocca Maura, Cuvée 1737, Côtes du Rhône, Frankrig

Mørkerød farve med violette toner. Duft af tørrede frugter; solbær, kirsebær og andre friske røde bær. Smagen er rund, fyldig, tanninerne fløjlsbløde, elegante. En gourmand-vin. 

1/1 flaske

kr. 279,-

Casa Saulita, Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile

Elegant rødvin med koncentreret duft af solbær, blommer, chokolade og hint af krydderurter. Vinen er ”helt sin egen” med generøs stil og kompleks struktur. Særdeles velegnet til klassiske kødretter.

1/1 flaske

kr. 259,-

Farmers Choice, Shiraz, Australien

Denne australske rødvin er produceret på 100% Shiraz. Shiraz giver dyb, rubinrød farve og frugtsmag af kirsebær, blommer og peber. Indbyder med tørhed og struktur og toner af solbær og chokolade. En krydret rødvin, fuld af saft og kraft.

Pr. glas​

kr. 69,-

Karaffel (37,5 cl.)

kr. 138,-

1/1 flaske

kr. 269,-

CT En Clave de DO, D.O.P. Jumilla, Spanien

4 mdr. på fransk og amerikansk egetræsfade. En vin med stor personlighed, frisk og aromatisk. Aroma af modne frugter med fedme og sødme. Velegnet til de fleste hovedretter, men især til bøffer & grillet kød.

1/1 flaske

kr. 289,-

Il Goccetti d'Oro, Primitivo I.G.P. Salento, Italien

Druen Primitivo er den samme som Zinfandel. Den alkoholiske gæring sker på ståltanke mens den malolaktiske gæring sker på franske barriques. 

Fantastisk blød og fyldig Primitivo. Duften er intes ned modne bær, diskret eg og krydderier.

Smagen har kraft og fylde. 

 1/1 flaske                                                                                                                                                     kr. 259,-​

Appassimento Puglia Rosso, Enzo Vincenzo, Italien

Appassimento: Fremstillingsmetode, hvor druerne lægges til tørre. Processen bevirker, at en stor del af druernes væskeindhold fordamper og den tilbageblivende ekstrakt bliver mere intens og mindre syreholdig. Rig og kompleks med noter at modne mørke kirsebær, friske krydderurter og vanilje. Velegnet til grillet kød, gryderetter og modne oste med karamelliseret frugt.

1/1 flaske

kr. 299,-

Ripasso della Valpolicella DOC Enzo Vincenco, Italien

Nummererede flasker. Fremstillet ved at påfylde Amarone druekvas med Valpolicella DOC. Derved starter en 2.gæring som frembringer mere struktur, farve og alkohol til vinen, fra de kvastedruer. Denne 2. gæring foregår over 8-12 dage under temperaturkontrol fra 20-25°C. Vinen fadlagres derefter. Tør, fyldig. Plukket kirsebærduft med egetræstoner og bløde tanniner i eftersmagen. Intens rubinrød farve. Intens og vedvarende duft med strejf af brombær, kirsebær, violer og krydderurter. Intens og vedvarende elegant struktur og gode tanniner.

1/1 flaske

kr. 335,-

Barbera Sanctus Salvatius, Piemonte D.O.C., Vitidautunno,

Teo Costa,Italien

Nummereret flasker. Jordbund: sandet, let leret. Druerne er nøjsomt udvalgt fra vinmarken og en del af druerne tørret på passende steder og vinificeret før 15 december. Kendetegnene ved klimaet i dette område giver halvtørre druer, meget gammel traditionel metode. 

Vinen har da opnået en akkurat rødvins vinifikation: lang udblødning med drueskal og gæring i omkring 2 uger under temperaturkontrol, ved ca. 28-30 grader. Efter malolaktisk gæring, lagres vinen efter de rette forskrifter og love i mindst 2 år før den flaskes. Farve: Intens rubinrød. Duft: intens og fyldig med klare noter af vanille,strejf af lakrids, kirsebær, blommer og mandler samt eg. Smag: blød og streng i stilen, god krop, behagelige tanniner. – Et produkt med stil som giver genlyd overalt!

1/1 flaske

kr. 549,-

Følg os på Facebook​

Firmainformation

​Spisestedet Mosen

Rendsagervej 5
2625 Vallensbæk

Kontaktinformation

​Telefon: 4364 2413

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com

CVR: 54459653

Åbningstider​ 

Mandag og tirsdag​

Lukket​

Onsdag til søndag

Kl. 12.00-22.00

​Køkkenet er lukket imellem klokken 16.00-17.00.

​Køkkenet lukker kl. 21.00

Bordbestilling:

Tlf. 43 64 24 13 

E-mail: spisestedet-mosen@hotmail.com