1 glas boblende Bosio Rosé
Der vælges min. 8 retter. (29 kr. pr. kuvert. pr. ret derudover)
- Krebsehalesalat i sprød crouton med dild
- rejesalat i sprød crouton med dild
- Røget lakserulle med rygeost creme
- Indbagte friteret kæmperejer med chili dressing
- 1/2 æg med mayo & kaviar
- Stenbiderrogn m/ creme fraiche & rødløg (sæson)
- Hønsesalat i sprød crouton med bacon & karse
- Sommersalat i sprød crouton med radise & agurk
- Finger sandwich med tunsalat
- Finger sandwich med æggesalat
- Finger sandwich med skinkesalat
- Parmaskinke med melon
- Roastbeefrulle med fyld af peberrodscreme & cornichons
- Dadler svøbt i bacon
- Hjemmelavet mini frikadeller
- Cocktailpølser i baconsvøb
- Oksecarpaccio med ruccola & olivenolie
- Tomat med mozzarella & balsamico glacé
- Emmentalerbjælker med oliven
- Brieostklods med radise & drue
- Ostestave med radiser & druer
- Bagt gedeost på ristet toast med æble, timian & honning
- Frugtanretninger (udskåret)
- Hjemmelavet chokolademousse
- Hjemmelavet petit fours (2 stk)
- Hjemmebagt kransekagestykker med nougat
- Jordbær dyppet i chokolade (2 stk.)
Til receptionsmenuen serveres der friskbagt brød, peanuts & saltstænger samt kaffe & the ad libitum.
Bordene dækkes med hvide duge, friske blomster og levende lys.
Receptionen er af 2,5 timers varighed.
Kr. pr. kuvert 299 ,- (min. 50 kuverter.)
Øl, vin, vand og spiritus ifølge vores prisliste.
(Tuborg/Classic fadøl, huset's vine, sodavand & vand ad libitum 169,- pr. person)